Bine ati venit la Profi Packing

0

Cos

0 items - 0,00 LEI

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni si Conditii :


Termenii ci Conditiile generale reglementeaza relatiile dintre vanzator (profipacking.ro) si utilizatorii (clientii) care viziteaza si utilizeaza magazinul online profipacking.ro
1. Informatii despre site
Site-ul profipacking.ro este administrat si detinut de S.C. PROFI PACKING TEAM S.R.L cu sediul social in Ploiesti , Str. Gh. Gr. Cantacuzino , nr. 352 , inregistrata la Registrul Comertului cu Nr: J29/86/2017 , CUI : RO 36928187 , capital social subscris si varsat : 200 lei
2. Acceptarea conditiilor generale
Odata cu accesarea site-ului profipacking.ro se considera ca acceptati si sunteti de acord cu urmatoarele Conditii generale prezentate mai jos , Conditii generale care sunt in concordanta cu prevederile legale privind protectia consumatorului.
In situatia in care nu sunteti de acord cu prezentele conditii generale va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.
Accesarea site-ului se face in mod liber acesta fiind accesibil oricand.
Pentru a cumpara produse afisate pe site este necesara fie inregistrarea unui cont cu adresa de email , parola , nume si prenume , adresa de livrare , numar de telefon sau doar cu nume si prenume , adresa de livrare si numar de telefon. Utilizatorii care se inregistreaza beneficiaza de acces rapid la contul lor pentru urmatoarele comenzi , ne mai fiind nevoie de introducerea datelor pentru finalizarea comenzilor.
Datele furnizate de utilizatori sunt destinate livrarii produselor comandate , intocmirea facturilor fiscale a notelor de transport si sunt transmise doar de catre utilizatori.
Nefurnizarea datelor necesare procesarii comenzii duce la anularea acesteia.
Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in Lei si includ TVA.
2. Drepturi de autor
Datele aficate pe profipacking.ro apartin PROFI PACKING TEAM SRL , iar aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@profipacking.ro
3. Limitarea raspunderii
PROFI PACKING TEAM SRL nu este raspunzatoare pentru unele probleme tehnice cu site-ul, de exemplu nefunctionare sau informatii eronate, pierderea datelor daca utilizatorul si-a share-uit parola, pentru neîndeplinirea unei comenzi, eventual pentru deteriorarea produsului în timpul transportului sau dupa livrare. Imaginile si prezentarile produselor au titlu informativ si pot diferi de cele livrate. Limitarea obligatiilor fata de vanzator in cazul livrarii necorespunzatoare nu poate poate fi mai mare decat valoarea produselor comandate. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
3. Livrarea produselor
Produsele comandate se livrează in toată țara prin intermediul firmelor de curierat.
Livrarea produselor existente in stoc se face în aceeași zi, pentru comenzile preluate pana la ora 14.00, în zilele de lucru iar pentru comenzile preluate după ora 14.00, expedierea se face în următoarea zi lucrătoare .
Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid costul transportului fiind de 22 lei TVA inclus. In cazul comenzilor care depasesc valoarea de 400 de lei transportul este gratuit in limita a 10kg volumetric sau gravimetric.
Transportul se poate face si cu un curier agreat de cumpărător dar fără nici o obligație din partea vânzătorului în cazul în care nu se dorește variantele nostre de transport.
Timpul de livrare :
- intre 24 ore și 48 ore pentru coletele expediate prin curier rapid in functie de destinatie.
- ridicare de la sediul nostru in aceeasi zi , cu confirmare in prealabil dupa 2 ore de la transmiterea comenzii.
Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

4. Plata produselor

Numerar la sediul nostru
Se platesc produsele in momentul ridicarii de la sediul nostru : Ploiesti , Str. Laboratorului (cu intrare de la Podul Inalt)

Ramburs
Se platesc produsele direct curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

Plata prin Card
La sediul profipacking.ro se poate plati cu cardurile VISA (CLassic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro);
Online pe site-ul profipacking.ro
Pentru asigurarea securității tranzacțiilor profipacking.ro folosește platforma EuPlatesc.ro unde puteți plati cu cardul.
EuPlatesc.ro este un sistem de plata online securizata , bazat pe standardul 3DSecure. Apasand butonul de plata cu cardul prin Euplatesc.ro veti fi redirectionat catre sistemul de plata online cu cardul bancar, unde veti introduce informatiile de indentificare a cardului pentru a putea finaliza tranzactia.
In momentul acceptarii platii suma este blocata in contul dvs iar dupa efectuarea livrarii se face debitarea contului.
Plata online folosind cardul se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranța deplina.
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD   Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;
Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:
- codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);
- data de expirare;
- ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei EuPlatesc.ro ,
profipacking.ro nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Plata in rate fara dobanda
- in 2 rate fara dobanda cu Cardul de Cumparaturi StarBT;
Dupa introducerea numarului de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
 Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul profipacking.ro si beneficiezi de:
- pana la 2 RATE fara dobanda pentru orice plata,
- perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile
Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum,

Ordin de plata
Prin virament bancar (ordin de plata): Pentru aceasta modalitate de plata va rugam solicitați trimiterea facturii proforme.
Livrarea mărfurilor se face după ce ne transmite-ți dovada plații pe e-mail pana în ora 14.00 și comanda dvs. va fi expediata în aceeași zi .

5. Garantia produselor

Produsele comercializate de catre site-ul profipacking.ro beneficiaza de conditiile de garantie legala de conformitate si politicilor comerciale ale producatorilor.

6. Returnarea produselor

In conformitate cu articolului 9 alin. 1 din OG nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
Pentru a returna bunurile comandate va rugam sa ne informati cu privire la intenia dumneavoastra folosind adresa de e-mail : office@profipacking.ro.
Rambursarea sumelor incasate se va face in totalitate exceptand costurile de transport dupa returnarea produselor in stare initiala fara urme de deteriorare sau folosire. Rambursarea sumelor se va face doar prin transfer bancar.
Costul expedierii produselor intra in sarcina dumneavostra. Nu acceptam colete care sunt expediate pe adresa noastra cu ramburs.
Daca din oricare motiv doriti inlocuirea unui produs comandat cu altul acest lucru este posibil doar dupa confirmarea prin e-mail.

7. Politica de confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a PROFI PACKINK TEAM SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea PROFI PACKING TEAM SRL  nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.
PROFI PACKING TEAM SRL  se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.
 Politica prelucrarii datelor cu caracter personal
Profi Packing Team SRL  poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal  dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.profipacking.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind acestea fiind utilizate pentru:
 - facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
 - livrarea acestora;
PROFI PACKING TEAM SRL  nu vinde, schimba sau inchiriaza date furnizate de dumneavoastra catre terti.
Deasemenea va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date , avand posibilitatea de a solicita stergerea acestora.
Utilizarea cookie-urilor

profipacking.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiența mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics, Google Adsense, Facebook, Twitter etc.
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile PROFI PACKING TEAM SRL  pentru a oferi servicii de calitate utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.
8. Litigii
Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si utilizator pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul PROFI PACKING TEAM SRL respectiv Judecatoria Ploiesti.